maanantai 4. helmikuuta 2013

Tulinen nuudelisalaatti

Tämä nopea kylmä nuudelisalaatti sopii aasialaisten kala- ja liharuokien lisukkeeksi, mutta heitä päälle hyvin paistettu kanaafilee ja voilaa - toimii pääruokanakin! Erittäin nopea, yksinkertainen ja täynnä makuja!

TULINEN NUUDELISALAATTI:
250 g munanuudeleita
100 g suolattomia cashewpähkinöitä
1 tl hunajaa
puolikas punasipuli
1 punainen chili
nippu korianteria
2 rkl soijaa
1 lime
1 tl seesamöljyä
1 tl kalakastiketta

Pistä puolika punasipuli, chili, korianteri (säästä hieman koristeluun), soija, limen mehu, seesamöljy ja kalakastike monitoimikoneeseen. Aja suhteellisen hienoksi ja kaada tarjoiluastiaan. Paahda cashewpähkinöihin ruskea pinta kuivalla pannulla. Kaada lopuksi päälle hieman hunajaa ja ota pannu pois levyltä. Kaada kiehuvaa vettä nuudelien päälle ja anna kypsyä. Kun nuudelit kypsiä valuta lävikössä ja laske päälle kylmää vettä ja lisää nuudelit tarjoiluastiaan. Sekoita nuudeli ja mauste hake sekaisin. Kaada päälle hunajapaahdetut cashewpähkinät ja koristele korianterin lehdillä. Kuvan salaatissa cashewpähkinät on korvattu pinjansiemenillä, mutta suosittelen silti käyttämään ensisijaisesti cashewpähkinöitä.

0 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ruokaa

About Me

Rasmus
Rumpalina olen oppinut jotain intohimosta ja sitä seuraten kokkaan ruokaani. Nelihenkisellä perheellä ei ole aikaa käydä ravintoloissa, joten tuon ravintolat käymään meillä.
Tarkastele profiilia

Facebook